TILAUSRISTEILYT

Helsingin Risteilypalvelut järjestää täyden palvelun tilausristeilyt jopa 85 henkilön tarpeisiin. Tilausristeilyissä, joissa ruokaillaan, aluksemme ovat Kaunotar ja Kulkuri. Kummatkin alukset ovat puisia ja viihtyisiä risteilijöitä. Lisäksi Hotellilaiva Muikulla on mahdollista risteillä päiväristeilyjen lisäksi myös yön yli-risteilyjä.

Kaunottarella on 30 pöytäruokapaikkaa ja Kulkurilla 40 pöytäruokapaikkaa. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat Kaunottarella 60 henkilölle ja Kulkurilla 85 henkilölle.

Kummallekin alukselle saa tuoda omat syötävät ja juotavat. Vaihtoehtoisesti voit valita ruokavaihtoehdon menustamme. Yrityksille suosittelemme alkoholijuomien tilaamista laivalle tuotuna Alkon Yrityspalvelusta. Tilaus onnistuu helposti ja nopeasti olemalla yhteydessä oman alueesi Alkon Yrityspalveluun.

Pyydä tarjous tilaisuudellesi tästä!

Yrityksellämme on käytössä useita saarikohdelaitureita, joissa voimme vierailla ja pysähtyä pidemmäksikin aikaa. Suosittuja saarivierailukohteita ovat mm. Vallisaari, Vartiosaari, Rysäkari sekä Vasikkasaaret Helsingissä ja Espoossa. Saarissa on mahdollista järjestää pelejä, leikkejä tai muuta tapahtumaa. 

Yritysristeily, polttarit, häät, merkkipäivät, henkilökuljetus tai muu tilaisuus merellä - turvallisesti ja ammattitaidolla.

Yksi suosittu vaihtoehto on myös "Saarihyppely". Saarihyppely-risteilyillä risteilyn lisäksi vierailemme useammassa eri saarikohteissa, osassa on mahdollista myös saunoa. Myös Saunaristeilyt esimerkiksi Saunasaaressa ovat suosittu vaihtoehto. Tai miltä kuulostaisi risteily entisellä Merentutkimusaluksella (Hotellilaiva Muikku) ja yöpyminen omalla porukalla vaikkapa Kuninkaansaaren edustalla laguunissa juoden, syöden, saunoen ja uiden?


Myös esiintyjät kuten trubaduuri, taikurit ja muut viihteen moniottelijat - toiveiden mukaan!