TILAUSRISTEILYT

Helsingin Risteilypalvelut järjestää täyden palvelun tilausristeilyt enintään 80 henkilön tarpeisiin. Tilausristeilyissä, joissa ruokaillaan, aluksemme ovat Kaunotar ja Kulkuri . Lisäksi Muikulla on mahdollista risteillä päiväristeilyjen lisäksi myös yön yli-risteilyjä.

Kaunottarella on 30 pöytäruokapaikkaa ja Kulkurilla 40 pöytäruokapaikkaa. Cocktail-tilaisuudet onnistuvat Kaunottarella 60 henkilölle ja Kulkurilla 80 henkilölle.

Kaunottarelle ja Kulkurille saa tuoda omat juomat ruoat. Kaikille aluksille saa tuoda omat ruoat, vaihtoehtoisesti voit valita vaihtoehdon menustamme

Risteilyn ohella tai lisäksi voimme tarjota monenlaista aktiviteettiä merellä tai saaristossa. Stansvikin kartano on oma kohteemme. Stansvikiin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla tästä!

Yrityksellämme on käytössä useita saarikohdelaitureita, joissa voimme vierailla ja pysähtyä pidemmäksikin aikaa. Suosittuja saarivierailukohteita ovat mm. Vallisaari, Vartiosaari, Rysäkari sekä Vasikkasaaret Helsingissä ja Espoossa. Saarissa on mahdollista järjestää pelejä, leikkejä tai muuta tapahtumaa. 

Yritysristeily, polttarit, häät, merkkipäivät, henkilökuljetus tai muu tilaisuus merellä - turvallisesti ja ammattitaidolla.

Yksi suosittu vaihtoehto on myös "Saarihyppely". Saarihyppely-risteilyillä risteilyn lisäksi vierailemme useammassa eri saarikohteissa, osassa on mahdollista myös saunoa. Myös Saunaristeilyt esimerkiksi Saunasaaressa ja Stansvikin kartanolla ovat suosittu vaihtoehto. Tai miltä kuulostaisi risteily Muikulla tai Terwatoppilalla ja yöpyminen omalla porukalla vaikkapa Kuninkaansaaren edustalla laguunissa juoden, syöden, saunoen ja uiden? Mennään vaikka Porvooseen - you name it!

Myös esiintyjät kuten trubaduuri, taikurit ja muut viihteen moniottelijat - toiveiden mukaan!